ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες αποκαλύψεις στο φονικό της Ζακύνθου – Οι Σέρβοι τον σκότωσαν για μια φωτογραφία! (φωτό, βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις στο φονικό της Ζακύνθου – Οι Σέρβοι τον  σκότωσαν για μια φωτογραφία!  (φωτό, βίντεο)

Το θύμα έχασε την ζωή του επειδή έβγαλε μια φωτογραφία με την σερβιτόρα!

Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει ο άτυχος Αμερικάνος που έχασε την ζωή του στην μέση του δρόμου απο την σερβική “μαφία” του νυκτερινού κέντρου. Τον χτυπούσαν με απανωτές γροθιές στο κεφάλι, ακόμα και αφού έπεσε αναίσθητος. Συνολικά οκτώ συλλήψεις για το φονικό.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από το εν ψυχρώ έγκλημα στην Ζάκυνθο, όπου έχασε την ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, χτυπημένος από Σέβρους μπράβους στη μέση του δρόμου, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του.

Όλα έγιναν για μία φωτογραφία όπως δείχνουν οι έρευνες των αστυνομικών: Ο 22χρονος και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μαγαζιού, το γεγονός εξόργισε τον μπράβο και τελικά οδήγησε στην δολοφονία του νεαρού από τον ίδιο και τους φίλους του – συνολικά 30 άτομα επιτέθηκαν στον νεαρό από το Όστιν του Τέξας που ξεψύχησε στο ελληνικό νησί.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, όπου το επίμαχο βράδυ γινόταν σερβικό πάρτι!

Προφανώς στα… “σέρβικα” πάρτι το έθιμο να δολοφονούν και κάποιον και το έφεραν και στην Ελλάδα.

Κάποια στιγμή φαίνονται να βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά το λόγο. Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί. Ο μπράβος και οι δικοί του όμως δεν έχουν τελειώσει μαζί του. Τον κυνηγούν, τον προφταίνουν και τον χτυπούν ανελέητα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=88Xzcx-lwHM

Οι μαρτυρίες λένε πως συνολικά 30 άτομα έπεσαν πάνω στον Αμερικανό, που σωριάστηκε αμέσως στο έδαφος, ενώ οι δολοφόνοι του συνέχισαν να τον χτυπούν. Η ιατροδικαστής άλλωστε δεν μπορεί να πει ακριβώς ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την μοιραία εγκεφαλική αιμορραγία, παρά μόνο πως προήλθε από «θλων όργανο», που σημαίνει από κλωτσιά ή γροθιά. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.