ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο δήμαρχος Κορίνθου «ποζάρει» δίπλα σε καρχαριοειδές που… ψάρεψε (φωτό)

Ο δήμαρχος Κορίνθου «ποζάρει» δίπλα σε καρχαριοειδές που… ψάρεψε (φωτό)

Ο δήμαρχος Κορίνθου και… εκτελών χρέη αντιπροέδρου του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου (Σ.Π.Ο.Α.Κ) Αλέξανδρος Πνευματικός φωτογραφίζεται με καρχαριοειδές στην αυλή του σπιτιού του!

Το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα archipelagos.gr και προκαλεί τουλάχιστον αλγεινή εντύπωση.

Ο δήμαρχος Κορίνθου αντί να κυνηγάει τις τσούχτρες που έχουν κατακλύσει τον Κορινθιακό ακυρώνοντας τον από τουριστικό προορισμό κυνηγάει τα καρχαριοειδή που είναι από τους μεγαλύτερους θηρευτές των ασπόνδυλων, παραβαίνοντας και την σχετική κοινοτική οδηγία που απαγορεύει ρητά την αλίευση του συγκεκριμένου είδους για την προστασία της θαλάσσιας ζωής.

Την ίδια στιγμή που οι επιστήμονες φωνάζουν ότι ο κύριος λόγος για την εμφάνιση και επέλαση των μεδουσών είναι η υπεραλίευση και δη των μεγάλων ψαριών που θεωρούνται και θηρευτές των μεδουσών, ο δήμαρχος Κορίνθου καμαρώνει μπροστά στον φωτογραφικό φακό για το θήραμα του, το οποίο υποτίθεται πως προστατεύεται από τις δράσεις του οικολογικού συλλόγου που εκπροσωπεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο φωτογραφικό υλικό, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, δεν αναφέρεται η χρονική στιγμή που τραβήχτηκε η επίμαχη φωτογραφία, αν κι αυτό δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο καθώς η πράξη είναι που μετράει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.