ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Γεωργιανός μαχαίρωσε τη γυναίκα του λόγω ζήλιας

Θεσσαλονίκη: Γεωργιανός μαχαίρωσε τη γυναίκα του λόγω ζήλιας

Στην περιοχή Ανάληψη στη Θεσσαλονίκη ένας Γεωργιανός μαχαίρωσε τη γυναίκα του σε οικοδομή γιατί τη ζήλευε. Η 40χρονη γυναίκα τραυματίστηκε στην κοιλιά αλλά και την τραχηλική χώρα…

Σε ερωτική αντιζηλία φαίνεται ότι αποδίδεται επεισόδιο που διαδραματίστηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ζευγάρι Γεωργιανών και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό με μαχαίρι μίας 40χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της πόλης.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 40χρονος σύζυγός της και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η γυναίκα φέρει τραύματα στην κοιλιά και την τραχηλική χώρα.

Το επεισόδιο έγινε μέσα σε οικοδομή και έγινε αντιληπτό από αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Ο ίδιος αστυνομικός συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος κατά την πάλη που φαίνεται ότι προηγήθηκε με τη σύζυγό του τραυματίστηκε στα δάχτυλα των χεριών.

Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διάφορα αδικήματα, όπως ληστεία, κλοπή κ.ά. Οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών για τα περαιτέρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.