ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Βρετανία: Πρόστιμο 150 λιρών σε 5χρονη επειδή πουλούσε λεμονάδα

Βρετανία: Πρόστιμο 150 λιρών σε 5χρονη επειδή πουλούσε λεμονάδα

Πεντάχρονο κοριτσάκι καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150 λιρών επειδή πουλούσε λεμονάδα σε φεστιβάλ προς 50 πένες το ποτήρι χωρίς να έχει σχετική άδεια…

Ο πατέρας του κοριτσιού Αντρέ Σπάισερ δήλωσε ότι η κόρη του έστησε ένα τραπεζάκι στο Μάιλ Έντ του ανατολικού Λονδίνου, όπου προσέρχονταν χιλιάδες άτομα για το μουσικό φεστιβάλ Loverbox. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ατυχής εξέλιξη προκάλεσε το κλάμα της κόρης του, η οποία είπε πως «έκανα ένα κακό πράγμα».

Το δημοτικό συμβούλιο του Tower Hamlets, αστυνομικοί του οποίου επέβαλλαν την ποινή, την ανακάλεσε και ζήτησε συγνώμη, τονίζοντας με ανακοίνωση του πως «περιμένουμε από τους αξιωματικούς μας επιδεικνύουν κοινή λογική και να χρησιμοποιούν την εξουσία με λογική».

Σύμφωνα με τον κ.Σπάισερ, η κόρη του λάτρευε την ιδέα να στήσει ένα τραπεζάκι κοντά στο σπίτι τους, «όντας πολύ περήφανη για τον εαυτό της».

«Ωστόσο, έχοντας πουλήσει μόλις λίγες λεμονάδες, τέσσερις αστυνομικοί ξεπρόβαλαν από την άλλη πλευρά του δρόμου», προσέθεσε, τονίζοντας πως «ήμουν σοκαρισμένος, περίμενα πως απλώς θα μας πουν να τα μαζέψουμε και να γυρίσουμε σπίτι μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εντούτοις μας εξήγησαν ότι δεν έχει εμπορική άδεια και μας επέβαλλαν πρόστιμο 150 λιρών», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.