ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Σε υπηρεσία με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τέθηκε ο νέος αυτόνομος πύργος επιτήρησης (βίντεο)

Αποτελεί προϊόν ελληνικής εταιρείας

Σε υπηρεσία με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τέθηκε ο νέος αυτόνομος πύργος επιτήρησης (βίντεο)

Σε υπηρεσία με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τέθηκε ο νέος αυτόνομος πύργος επιτήρησης της ελληνικής start-up εταιρείας Lambda Automata.

Το βίντεο που ανήρτησε η εταιρεία στο Χ (πρώην Twitter), δείχνει αποχαρακτηρισμένα πλάνα από τον πύργο επιτήρησης «LAST» ανεπτυγμένο σε απομακρυσμένες περιοχές για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Οι πύργοι επιτήρησής μας προσφέρουν συνεχή και συνεπή παρακολούθηση για απομακρυσμένα και δύσκολα περιβάλλοντα. Παρακολουθεί πιθανές απειλές, συμπεριλαμβανομένων των πυρκαγιών, των αντίπαλων πλοίων και των οχημάτων. Συναρμολογείται μέσα σε λίγες ώρες. Κρατάει πολύ καιρό», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο:

Ο αυτόνομος πύργος μπορεί να εγκατασταθεί σε απομακρυσμένες τοποθεσίες χωρίς υποδομή, επιτρέποντας δικτυωμένη ανίχνευση τεράστιων περιοχών με ελάχιστες απαιτήσεις προσωπικού και κόστους. Εξοπλισμένοι με το σύστημα Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) «Hydra» της ίδιας εταιρείας, οι αισθητήρες επιτρέπουν την ανίχνευση απειλών σε τρισδιάστατες οθόνες χαρτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες της αγοράς, ο αυτόνομος πύργος επιτήρησης της Lamba Automata χρησιμοποιεί αλγόριθμους υπολογιστικής όρασης υψηλού διαμετρήματος που του επιτρέπουν να μετατρέπει χαμηλού κόστους κάμερες CCTV σε ισχυρά εργαλεία επίγνωσης της κατάστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.