ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σήμερα η κηδεία της 26χρονης Κατερίνας – Θρήνος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου φοίτησε

Σήμερα η κηδεία της 26χρονης Κατερίνας – Θρήνος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου φοίτησε

Εκτός από την Κύμη που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα, στο πένθος έχει βυθιστεί τόσο η Πύλος όπου μεγάλωσε η άτυχη κοπέλα που σκοτώθηκε στο τροχαίο όσο και η Πάτρα όπου σπούδαζε…

Η Κατερίνα ήταν ένα από τα τρία μέλη της παρέας των νέων που “έσβησαν” στο τροχαίο, το πρωί του Σαββάτου. Η 26χρονη πριν μετακομίσει στην Κύμη λόγω του αρραβωνιαστικού της, βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή. Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στην Πυλία της Μεσσηνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: PatrasTimes

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.