ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Δύο νέα πλοία για τη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη

Δύο νέα πλοία για τη γραμμή Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπέγραψε τη δρομολόγηση των πλοίων “¨Σαμοθράκη Ι” και Ζέφυρος στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη απαντώντας σε αιτήματα τόσο των τοπικών παραγωγικών φορέων της Σαμοθράκης, όσο και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού Έβρου για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και της τουριστικής κίνησης.

Στη συγκεκριμένη γραμμή πέραν των δύο πλοίων εκτελεί δρομολόγια το επιβατηγό οχηματαγωγό Σάος ΙΙ. Έτσι η Σαμοθράκη θα συνδέεται με καθημερινά και τακτικά δρομολόγια με την Αλεξανδρούπολη, ενώ το νησί έχει, για αυτή την δρομολογιακή περίοδο τη δυνατότητα σύνδεσης μια φορά την εβδομάδα, με το Λαύριο, με το δρομολόγιο του Σάος ΙΙ Λαύριο- Λήμνος- Σαμοθράκη- Αλεξανδρούπολη.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής όσο και υφυπουργός, Νεκτάριος Σαντορινιός επιβεβαίωσαν την έμπρακτη στήριξη του υπουργείου στην ανάπτυξη των νησιών, ενώ εξέφρασαν από κοινού, την ικανοποίησή τους για τον εμπλουτισμό των δρομολογίων από και προς τη Σαμοθράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισαν επίσης ότι κύριο μέλημα του υπουργείου είναι η αναβάθμιση του ακτοπλοϊκού δικτύου των νησιών, όλο το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.