ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Έσφαξε τον σκύλο του γιατι έπαιρνε το μέρος της κοπέλας του στους καβγάδες

ΗΠΑ: Έσφαξε τον σκύλο του γιατι έπαιρνε το μέρος της κοπέλας του στους καβγάδες

Ένας μεθυσμένος άνδρας σκότωσε το σκύλο του επειδή κάθε φορά που λογομαχούσε με την κοπέλα του έπαιρνε το μέρος της…

Ο λόγος για τον 26χρονο Mike Lado, ο οποίος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, επιτέθηκε με μαχαίρι στον Blue, ένα ημίαιμο Μπόξερ-Λαμπραντόρ. Tο περιστατικό έγινε στην πόλη Sarasota των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 26χρονος ήταν μεθυσμένος όταν έφτασε στο στο σπίτι του. Εκεί άκουσε τον Blue να του γαυγίζει. Τότε πήρε ένα κουζινομάχαιρο και τον έσφαξε.

Στην έκθεση της η αστυνομία αναφέρει ότι το σπίτι ήταν γεμάτο από το αίμα του Blue ο οποίος ξεψύχησε σε διάδρομο του σπιτιού.

Ο νεαρός κατέβαλε εγγύηση 5.000 δολαρίων μέχρι την εκδίκαση της δίκης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.