ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όσλο: Σύλληψη 7χρονου «easy rider» που οδηγούσε κρυφά το αμάξι των γονιών του

Όσλο: Σύλληψη 7χρονου «easy rider» που οδηγούσε κρυφά το αμάξι των γονιών του

Ένας οδηγός… 7 ετών έπεσε στα χέρια των αρχών, σήμερα, στο τιμόνι του αυτοκινήτου της οικογένειάς του στο Όσλο, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία της Νορβηγίας.

«Κατάφερε να πάρει τα κλειδιά από το σπίτι του, κάθισε στη θέση του οδηγού και άρχισε να οδηγεί» περιέγραψε στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο NRK ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Όσλο, ο Στέιναρ Χούσβικ, προσθέτοντας ότι το παιδί διένυσε με το όχημα «μερικά χιλιόμετρα».

Γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και οι αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του προκειμένου να το συνοδεύσουν και να το παραδώσουν στην οικογένειά του.

«Το αγόρι, το αυτοκίνητο και (όλοι) οι άλλοι είναι καλά» επισήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί που παρέδωσαν το παιδί στους γονείς του «τους εξήγησαν πού να κρύβουν στο μέλλον τα κλειδιά τους» κατέληξε ο Χούσνικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.