ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής: «Οι αναζωπυρώσεις φταίνε για την ανεξέλεγκτη φωτιά στο Καπανδρίτι»

Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής: «Οι αναζωπυρώσεις φταίνε για την ανεξέλεγκτη φωτιά στο Καπανδρίτι»

Δηλώσεις για το πρόβλημα των αναζωπυρώσεων στο Καπανδρίτι έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι «εκεί που νομίζεις ότι έχεις τελειώσει, “μπαπ”, σου φυτρώνει μια νέα φωτιά» και επισήμανε πως «γίνονται αναζωπυρώσεις σε διαφορετικά σημεία και με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους».

Ο κ. Φιλίππου εκτίμησε ότι «θα μπορούσε να είχε ελεγχθεί η φωτιά, αλλά η αναζωπύρωση στη θέση Μετόχι κοντά στο Καπανδρίτι, σε ρεματιά με σπίτια στην άκρη», ήταν το κρίσιμο στοιχείο που δεν επέτρεψε κάποιου είδους έλεγχο, ενώ επανέλαβε πως η πυρκαγιά «θα είχε ελεγχθεί αν δεν υπήρχαν οι αναζωπυρώσεις». «Απευχόμαστε να μην έρθει η φωτιά στο Καπανδρίτι» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής αναφέρθηκε και όσους κατοίκους της περιοχής δεν έχουν που να μείνουν το βράδυ λόγω της πύρινης λαίλαπας. Ανακοίνωσε ότι -σε συνεργασία με το δήμο Ωρωπού και την Ένωση Ξενοδόχων Αττικής- υπάρχουν διάθεσιμα ξενοδοχεία για τους «προσωρινά άστεγους». Ο κ. Φιλίππου τόνισε ότι για όσους έχουν πρόβλημα στέγασης, είναι ανοιχτός ο δήμος Ωρωπού και μπορούν να κάνουν αίτηση στη γραμματεία, από την οποία θα ενημερωθούν και σε ποιο ξενοδοχείο μπορούν να πάνε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.