ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαστούνη: 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου (φωτό)

Γαστούνη: 25χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου (φωτό)

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους…

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, εξετράπη της πορείας του, του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου.

Επί τόπου έσπευσαν πυροσβέστες που απεγκλώβισαν τον 25χρονο και τον δεύτερο επιβάτη του αυτοκινήτου, οι οποίοι διακομίστηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και στο Νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Σπύρος Γιατράς κατέληξε λίγο αργότερα, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, βύθισε στο πένθος συγγενείς και φίλους. Ο Σπύρος Γιατράς, ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην Ηλεία, γιος του Σάκη Γιατρά, γνωστού φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας. Ο Σπύρος ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι’ αυτόν την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.