ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νιγηριανή γυναίκα έφερε στον κόσμο δυο λευκά παιδιά (φωτό)

Νιγηριανή γυναίκα έφερε στον κόσμο δυο λευκά παιδιά (φωτό)

Η Κάθριν Χόγουαρθ και τον σύζυγό της, Ρίτσαρντ μόλις αντίκρισαν το γιό τους έμειναν έκπληκτοι.

Ο Τζόνα, που πλέον είναι 3 ετών, είναι ένα ξεχωριστό παιδί.

Με έναν μαύρο γονέα και έναν λευκό, κανείς δεν περίμενε να γεννηθεί με αυτή την εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, οι γιατροί είπαν στους γονείς του πως είναι ένας στο εκατομμύριο.

Ο Τζόνα γεννήθηκε με λευκό δέρμα και μπλε μάτια.

Ένας γενετιστής μιλώντας με τους γονείς τους είχε πει πως είναι εξωπραγματικό, αν κρίνουμε από τη νιγηριανή καταγωγή της μητέρας και ότι αμφιβάλει αν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Μερικά χρόνια αργότερα όμως περίμεναν το δεύτερο μωρό τους και μόλις γεννήθηκε το δεύτερο παιδί έμειναν πάλι άφωνοι γιατί ήταν και αυτό λευκό.

«Ενώ είναι ενδιαφέρον το πώς ευθυγραμμίστηκαν τα γονίδια, εμάς δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα των παιδιών μας. Απλά αισθανόμαστε απίστευτα τυχεροί που έχουμε έναν πανέμορφο γιο και μια πανέμορφη κόρη», αναφέρει ο Ρίτσαρντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.