ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκηνές ζηλοτυπίας κάνει ένας 16χρονος στην 71χρονη σύντροφο του – Την κλειδώνει στο σπίτι για να μην την κλέψουν (φωτό)

Σκηνές ζηλοτυπίας κάνει ένας 16χρονος στην 71χρονη σύντροφο του – Την κλειδώνει στο σπίτι για να μην την κλέψουν (φωτό)

Έχουν διαφορά 55 χρόνια αλλά είναι τρελά ερωτευμένοι.

Ο Σελαμέτ ερωτεύτηκε τη Ροχάια και είναι τρανή απόδειξη πως ο έρωτας δεν κοιτά χρόνια.

Αρχικά, οι δύο οικογένειες, του Σελαμέτ και της Ροχάια στην Ινδονησία αντέδρασαν με τη σχέση τους. Το ζευγάρι όμως παρέμεινε μαζί. Ακόμη, είπαν στις οικογένειές τους πως θα αυτοκτονούσαν εάν τους χώριζαν. Έτσι, οι δυο οικογένειες έδωσαν την συγκατάθεσή τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και πήγε γαμήλιο ταξίδι στην Τζακάρτα.

Αφού παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί, ακούστηκαν ιστορίες που ήθελαν το 16χρονο αγόρι να κλειδώνει τη γυναίκα του στο σπίτι, όταν αυτός έπρεπε να βγει έξω. Εξήγησε πως το έκανε από ζήλια. Φοβόταν μήπως άλλοι άντρες πάρουν την 71χρονη γυναίκα του.

To 16χρονο αγόρι είπε επίσης ότι είναι προσκολλημένο στη γυναίκα του. Στην πραγματικότητα, αποφεύγει να πηγαίνει στο Τζαμί για τις προσευχές της Παρασκευής, στις οποίες κάθε μουσουλμάνος πηγαίνει. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται σε αυτές τις προσευχές. Ένας αρχηγός του χωριού είπε στον Σελαμέτ ότι όσο και να αγαπάει τη γυναίκα του, δεν θα έπρεπε να παραμελεί τις θρησκευτικές του υποχρεώσεις.

Η Ροχάια εξηγεί: «Του υπενθυμίζω να προσεύχεται επιμελώς. Του είπα να θυμάται τα λόγια του αρχηγού του χωριού. Όταν έρχεται η Παρασκευή, πρέπει να πηγαίνει στο Τζαμί και να πραγματοποιεί τις προσευχές. Με κάλεσε να πηγαίνω και μαζί του.»

Επίσης, είναι αποφασισμένοι να κάνουν παιδιά. αλλά μάλλον δε γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο είναι πρακτικά απίθανο!

Επιπλέον, ο Σελαμέτ κυκλοφορεί και διαδίδει στον κόσμο τα σχέδιά του να αποκτήσει παιδιά με την 71χρονη σύζυγό του. Θέλει τόσο πολύ να κάνει μια κόρη και έναν γιο, που έχει ήδη αποφασίσει ποια θα είναι τα ονόματά τους. Είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω η κόρη μου να ονομαστεί Πούτρι Περμάτα Σάρι και ο γιος μου, Αντρέ Μαουλάνα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.