ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αναζητούνται οι καλλιεργητές των 1.254 χασισόδεντρων στη Μάνη

Αναζητούνται οι καλλιεργητές των 1.254 χασισόδεντρων στη Μάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίηση των καλλιεργητών είναι κοντά αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι επίγειες δυνάμεις…

Σε κατοίκους ενός χωριού του Δήμου Ανατολικής Μάνης φαίνεται ότι οδηγούν τα ευρήματα στα τρία… δάση από χασισόδεντρα που εντόπισε το ελικόπτερο της Αστυνομίας σε δασικές περιοχές της Λακωνίας. Οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν πριν φτάσουν οι επίγειες δυνάμεις.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης, των τμημάτων Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα και της Ο.Π.Κ.Ε., κατέσχεσαν από τους χώρους των φυτειών τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν για την καλλιέργεια και το πότισμα, ο οποίος εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για αποτυπώματα και γενετικό υλικό και, σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτοποίηση των καλλιεργητών είναι κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους εκχερσωμένους και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους μέσα στο δάσος, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 745 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου στον πρώτο στην περιοχή Πλάτανος, καλλιεργούνταν 200 δενδρύλλια ύψους δυο ως 2,20 μέτρων στο δεύτερο στην ίδια περιοχή και άλλα 309 ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,50 μέτρου στον τρίτο στο Σκαμνάκι Λακωνίας. Όλα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.