ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ημαθία: 34χρονος έθαψε 2 κιλά χασίς σε βάζα μέσα στο κτήμα του

Ημαθία: 34χρονος έθαψε 2 κιλά χασίς σε βάζα μέσα στο κτήμα του

Οι αστυνομικοί βρήκαν θαμμένα 13 γυάλινα βάζα με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 κιλού και 920 γραμμαρίων…

Ολόκληρο τάφο είχε ανοίξει στο έδαφος σε ένα σημείο του αγροκτήματός του ένας νεαρός για να θάβει τα ναρκωτικά που διακινούσε σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας! Η ατυχία του ήταν ότι οδήγησε ο ίδιος τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας στην αυτοσχέδια κρυψώνα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 34χρονος Έλληνας δεν είχε αντιληφθεί ότι βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση και πήγε ανυποψίαστος στο αγρόκτημά του. Όταν άρχισε να ξεθάψει το παράνομο εμπόρευμά του, βρέθηκε ξαφνικά δεμένος με χειροπέδες! Στον λάκκο που είχε σκάψει, οι αστυνομικοί βρήκαν θαμμένα 13 γυάλινα βάζα με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 κιλού και 920 γραμμαρίων! Ο 34χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.