ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε πεντάχρονο επειδή… τον έβρισε

Τούρκος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε πεντάχρονο επειδή… τον έβρισε

Στην επαρχία της Μερσίνας ο Τούρκος Αλιτζάν Κ. επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε αγοράκι μόλις πέντε χρόνων επειδή τον… έβρισε…

Ένα μικρό παιδάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο και η αστυνομία ξεκίνησε μεγάλης κλίμακας έρευνα, για τον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Milliyet, οι αστυνομικοί εξέτασαν υλικό από πάνω από 200 κάμερες ασφαλείας, της περιοχής για να εντοπίσουν τον ύποπτο και μόλις αυτό έγινε τον συνέλαβαν.

Ο πεντάχρονος Μουχαμέτ Ντερβίς, είχε εξαφανιστεί στο Κιζκαλεσί, το απόγευμα της Δευτέρας 18 Σεπτέμβρη. Ο μικρός, γιος προσφύγων από τη Συρία είχε μόλις αρχίσει να πουλά νερό και μαντήλια, βοηθώντας τους γονείς του. Την επόμενη μέρα, το μικρό παιδί βρέθηκε μαχαιρωμένο, στις ακτές του ποταμού Μιντάν.
Ο Αλιτζάν, που στην αρχή δεν μιλούσε, μετά από την ανάκριση των αστυνομικών, σύμφωνα με το Haberler, «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί επειδή… τον έβρισε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο του Ερντεμίλ διέταξε την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη και μάλιστα χωρίς εγγύηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.