ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σούνιο: Τα οστά που εντοπίστηκαν ανήκουν σε άνδρα (βίντεο) (upd)

Σούνιο: Τα οστά που εντοπίστηκαν ανήκουν σε άνδρα (βίντεο) (upd)

Νέα εξέλιξη παίρνει η υπόθεση με τα οστά που βρέθηκαν στο Σούνιο…

Αρχικά οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα. Μέσα στον σάκο βρέθηκαν κομμάτια από ύφασμα που παραπέμπουν σε ρούχα, ενώ από μια πρώτη εκτίμηση οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση είναι σε εξέλιξη, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα οστά ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Ο άντρας που εντόπισε τη βαλίτσα με τα οστά στο Σούνιο περιγράφει όλα όσα είδε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο Ηλίας Κατσαρός, κάτοικος της περιοχής του Σουνίου, ανέφερε πως βρέθηκε χθες στο σημείο, στα πλαίσια μιας προσωπικής εργασίας που πραγματοποιεί. Συγκεκριμένα καταγράφει τα πηγάδια της περιοχής του Λαυρίου, για προσωπική του χρήση.

Έτσι χθες φτάνοντας στο σημείο της σπηλιάς, που βρίσκεται απέναντι από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.

Το σακ βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα σε πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού, στα 100 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς», περιγράφει ο ίδιος.

Επρόκειτο για μία τσάντα μεγάλη, όπως είπε, διαστάσεων 1 μέτρου επί 60 εκατοστών.

«Τα οστά ήταν μέσα στην τσάντα», είπε ο κ. Ηλίας και συμπλήρωσε ότι, «η τσάντα είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τις εμφανείς αποδείξεις, έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο βρέθηκαν και πιστωτικές κάρτες, με στοιχεία ανδρός και ημερομηνία το 2009.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.