ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη 21χρονος κλέφτης με…ακριβό γούστο στο Αγρίνιο

Συνελήφθη 21χρονος κλέφτης με…ακριβό γούστο στο Αγρίνιο

Τέσσερις μήνες χρειάστηκε να περάσουν για να διαλευκανθεί από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου ένα μέρος από τις δεκάδες κλοπές που είχε διαπράξει ένας 21χρονος κλέφτης στο Αγρίνιο ο οποίος είχε προτίμηση στα ακριβά κηνιτά τηλέφωνα…

Ακόμη και η Interpol ασχολήθηκε με την παράνομη δραστηριότητα ενός νεαρού Έλληνα που είχε αδυναμία στα πανάκριβα κινητά και είχε καταφέρει να τα «βουτήξει» τόσα από τους Έλληνες και αλλοδαπούς κατόχους τους, που του έφταναν για να… ανοίξει κατάστημα!

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες για να διαλευκανθεί από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αγρινίου ένα μέρος από τις δεκάδες κλοπές που είχε διαπράξει ο 21χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 2 Ιουνίου στο 68ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού. Τότε, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. που σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, είχαν μείνει έκθαμβοι από τα 44 (!) πολυτελή κινητά συνολικής αξίας 23.000 ευρώ που βρήκαν μέσα μαζί με ένδεκα μητρικές πλακέτες και 16 πυροτεχνήματα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου που ανέλαβαν την έρευνα, διαπίστωσαν ότι για δώδεκα κινητά είχε δηλωθεί κλοπή από τους Έλληνες κατόχους τους και τους αποδόθηκαν. Παράλληλα, ενημερώθηκαν από την Interpol για άλλες 15 κλοπές κινητών από πολίτες τρίτων χωρών που είχαν έρθει στην Ελλάδα και οι περισσότερες κλοπές είχαν γίνει σε περιοχές της Αθήνας!
Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν και τα υπόλοιπα 17 κινητά είναι κλεμμένα και οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους. Στο μεταξύ, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κλοπές σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 21χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.