ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γαλλία: Ψυχασθενής κυνηγά την Μπριζίτ Μακρόν

Γαλλία: Ψυχασθενής κυνηγά την Μπριζίτ Μακρόν

Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής βρίσκεται το Ελιζέ καθώς ένας άνδρας που είχε στείλει απειλητικές επιστολές στην “Πρώτη Κυρία” της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρον και είχε διαγνωστεί με ψυχασθένεια, το έσκασε από την κλινική που νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού “Closer” ,ο άνδρας είχε νοσηλευτεί την 1η Νοεμβρίου σε ψυχιατρική κλινική όμως κατάφερε να αποδράσει χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι.
Η ανακοίνωση της διεύθυνσης της ψυχιατρικής κλινικής “Val-de-Marne” αναφέρει ότι, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού σε ότι αφορά την εποπτεία της κλινικής ο άνδρας κατάφερε πιθανότατα να αποδράσει.


Όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα, ο άνδρας αυτός χρίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς θεωρείται επικίνδυνος.


Οι αστυνομικές αρχές στη Γαλλία βρίσκονται επί ποδός, όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό,καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πιθανόν να είναι οπλισμένος.


Στις 18 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο έρευνας, οι αστυνομικοί είχαν βρει στο σπίτι του ψυχικά ασθενούς 50 χιλιάδες ευρώ σε ρευστό κι ένα όπλο,όπως και πολλές απειλητικές επιστολές που προορίζονταν για τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου και άλλα δημόσια πρόσωπα. Κι όταν οι ειδικοί διέγνωσαν ότι ο άνδρας όπως και η σύζυγός του πάσχουν από ψυχασθένεια, τότε εισηγήθηκαν την εισαγωγή τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Από τότε που η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του Γάλλου προέδρου πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων δέχεται σχεδόν καθημερινά απειλητικές επιστολές. Ορισμένες από αυτές λήφθηκαν υπόψη πολύ σοβαρά με τις γαλλικές αρχές να διεξάγουν αστυνομική έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.