ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καβάλα: Αστυνομικοί συνέλαβαν 2 άντρες που θα έκαναν διακίνηση 3 κιλών χασίς

Καβάλα: Αστυνομικοί συνέλαβαν 2 άντρες που θα έκαναν διακίνηση 3 κιλών χασίς

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας έβαλαν τέλος στην δράση δυο εμπόρων ναρκωτικών από την Θεσσαλονίκη, όταν κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι του ενός και την αποθήκη του άλλου και να το ερευνήσουν με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή.

Από τους δυο Έλληνες, ο 55χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης δεν εντοπίστηκε αλλά στον χώρο του ο τετράποδος αστυνομικός ανακάλυψε δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 534 γραμμαρίων. Ο 52χρονος συνεργός του, όμως, συνελήφθη αφού στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλες επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 241 γραμμαρίων και οκτώ σύριγγες που περιείχαν 31,8 ml χασισέλαιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή του 52χρονου, που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκαν και 2.050 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις πωλήσεις χασίς. Η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον 55χρονο που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.