ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

21χρονος πετά άνδρα από γέφυρα – H κάμερα της Αστυνομίας κατέγραψε τη στιγμή (βίντεο)

21χρονος πετά άνδρα από γέφυρα – H κάμερα της Αστυνομίας κατέγραψε τη στιγμή (βίντεο)

Η κάμερα που βρίσκεται ενσωματωμένη πάνω σε έναν αξιωματικό της αστυνομίας καταγράφει την τρομακτική στιγμή που ένας νεαρός πετάει από τη γέφυρα στην ακτή της Ντεϊτόνα έναν άνδρα.

Ο αξιωματικός Κρίστοφερ Μάχερ που οδηγούσε το περιπολικό του στη γέφυρα σταμάτησε αμέσως μόλις είδε τον Ντέρικ Γκούντιν να πετά στη θάλασσα από τη γέφυρα ύψους 9 μέτρων τον 33χρονο Άντονι Μασκάρο.

Λίγο νωρίτερα ο 21χρονος άνδρας είχε επιτεθεί και χτυπήσει την φίλη του Μασκάρο, Στέφανι Έλις στην προσπάθειά του να της αποσπάσει χρήματα.

Ο 33χρονος άνδρας προσπάθησε να υπερασπιστεί τη φίλη του αλλά ο Γκούντιν τον χτύπησε και εν συνεχεία τον πέταξε από τη γέφυρα.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και ο νεαρός άνδρας συνελήφθη on camera.

O 33χρονος στάθηκε τυχερός καθώς τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα πέφτοντας από ύψος 9 μέτρων με το κεφάλι.

«Είχε ένα μικρό σχίσιμο πάνω από το μάτι του. Ήταν πολύ τυχερός, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ πιο σοβαρά», ανέφερε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ο Γκούντιν αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιαιοπραγία που προκάλεσε σωματική βλάβη και διατάραξη της τάξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.