ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το σημείωμα και οι εικόνες που «πάγωσαν» τους οδηγούς – Οι στιγμές που προηγήθηκαν (φωτό)

Το σημείωμα και οι εικόνες που «πάγωσαν» τους οδηγούς – Οι στιγμές που προηγήθηκαν (φωτό)

Φθορές σε αυτοκίνητα και δίκυκλα, που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε άγνωστος τα ξημερώματα. Ο δράστης έσπασε διαδοχικά καθρέφτες από οχήματα και έριξε στο έδαφος δίκυκλα, ενώ περίοικοι ενημέρωσαν την ‘Αμεση Δράση και έγινε καταγραφή των ζημιών.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 05:30 το πρωί, άγνωστος ξεκίνησε να προκαλεί φθορές σε αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στην οδό Πελοποννήσου, στο κέντρο της πόλης.

Περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εντοπίσει τον δράστη. Σε σημείωμα πάντως που άφησαν κάποιος σε παρμπρίζ αυτοκινήτου γίνεται λόγος για τρεις δράστες.

Ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα



Πηγή: thestival.gr – ΑΠΕ ΜΠΕ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.