ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο δώρο 47 χρόνια μετά και έμεινε άναυδος (φώτο)

Άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο δώρο 47 χρόνια μετά και έμεινε άναυδος (φώτο)

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο ερμητικά κλειστό για 47 ολόκληρα χρόνια ανοίχτηκε με την ιστορία αυτού του άνδρα να κάνει τον γύρο του κόσμου!

Ο πρωταγωνιστής της απίστευτης ιστορίας άνοιξε το… αραχνιασμένο Χριστουγεννιάτικο δώρο 47 χρόνια μετά την… παραλαβή του!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το δώρο το είχε δώσει στον Adrian Pearce η πρώτη του αγάπη, Vicki Allen, το 1971.

Λίγο μετά, ωστόσο, τον… παράτησε, ραγίζοντάς του την καρδιά, με τον νεαρό να ορκίζεται πως δεν πρόκειται να το ανοίξει ποτέ!

Το μικρό κουτί με το μοβ περιτύλιγμα παρέμενε κλειστό για δεκαετίες, μέχρι που πέρυσι είδε το “φως” της δημοσιότητας, όταν οι δρόμοι του ζευγαριού ενώθηκαν ξανά μέσω κοινών γνωστών!

Τελικά φέτος το Χριστουγεννιάτικο δώρο… ανοίχτηκε!

Τι είχε μέσα; Ένα βιβλίο με τίτλο “Αγάπη είναι: Νέοι τρόποι να καταλάβετε αυτό το συγκεκριμένο συναίσθημα” το οποίο περιείχε ζωγραφιές και… ρητά για την αγάπη.

Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δώρο

Η ειρωνεία είναι τρομακτική, λέει σήμερα ο Allen, αναφερόμενος στο βιβλίο… αγάπης που τελικά ακολουθήθηκε από χωρισμό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την Vicki Allen, δήλωσε σοκαρισμένη που ο εφηβικός της έρωτας είχε… κρατηθεί τόσα χρόνια για να ανοίξει το Χριστουγεννιάτικο δώρο της…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.