ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απίστευτη δικαιολογία από τον οδηγό της νταλίκας που «δίπλωσε» στο Δαφνί: «Με στράβωσε ο ήλιος» (Βίντεο)

Απίστευτη δικαιολογία από τον οδηγό της νταλίκας που «δίπλωσε» στο Δαφνί: «Με στράβωσε ο ήλιος» (Βίντεο)

Σε εξηγήσεις προχώρησε ο οδηγός της νταλίκας που ευθύνεται για το μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων που προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, μετά την ανατροπή του οχήματός του.

«Το ταξί το είδα όταν κατέβηκα από το όχημα, δεν ξέρω από πού ήρθε και πως βρέθηκε εκεί», τονίζει ο οδηγός που περιέγραψε στον Alpha πώς έγινε το ατύχημα στο Δαφνί που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων.

«Σε εκείνο το σημείο είναι η ώρα τέτοια που σε στραβώνει ο ήλιος, δεν έβλεπα ούτε στα πέντε μέτρα. Ξαφνικά βλέπω ότι μπροστά μου στη λωρίδα είναι σταματημένο ένα αυτοκίνητο με αλάρμ το οποίο είχε εμπλακεί απ’ ότι έμαθα σε άλλο ατύχημα. Έκανα ελιγμό στα αριστερά η ρεμούλκα με έσπρωξε στα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα εγώ με το αυτοκίνητό και το μπροστινό μέρος της ρεμούλκας πέρασα στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο, γιατί θα περνούσε από κάτω», δήλωσε ο οδηγός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.