
Μία μόνο παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου βεβαίωσαν τα μεικτά κλιμάκια της διεύθυνσης δημόσιας υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, κατά την διενέργεια ελέγχων που έγιναν από τις 15 έως τις 21 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα και στο Αίγιο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Περιφέρεια, στις 15 Δεκεμβρίου ελέγχθηκαν 10 δημόσιες υπηρεσίες στην Πάτρα, όπου δεν σημειώθηκε καμία παράβαση του νόμου.
Επίσης, στις 19 Δεκεμβρίου ελέγχθηκαν 10 φροντιστήρια στην Πάτρα, όπου και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν καταγράφηκε καμία παράβαση του νόμου.
Στις 20 Δεκεμβρίου έγιναν έλεγχοι, κατά την διάρκεια της νύχτας, σε 15 καταστήματα αναψυχής στην Πάτρα και σε άλλα οκτώ στο Αίγιο και επιβλήθηκε ένα πρόστιμο.
Τέλος, στις 21 Δεκεμβρίου έγιναν έλεγχοι σε 11 καταστήματα αναψυχής στην Πάτρα και δεν υπήρξε καμία παρατυπία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.