Γεννήσεις: Θλιβερή εικόνα – Κανένας Έλληνας όλοι αλλοδαποί

Γεννήσεις: Θλιβερή εικόνα – Κανένας Έλληνας όλοι αλλοδαποί

Η εικόνα από το Ληξιαρχείο Χαλκίδας είναι αποκαλυπτική, για το τι συντελείται σε όλη την Ελλάδα, και θλιβερή ταυτόχρονα. Στις γεννήσεις που σημειώθηκαν από 20 έως 27 Μαΐου, μέσα σε μια εβδομάδα δηλαδή, δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί από την Ελλάδα.

Όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς μουσουλμάνους από άγνωστες χώρες, καθώς ουδείς γνωρίζει ουσιαστικά από πού πραγματικά προέρχονται.

Ίδια εικόνα και την εβδομάδα από 29 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου όπου όλες οι γεννήσεις αφορούν αλλοδαπούς και όλοι οι θάνατοι (12) Έλληνες.

Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα κάθε έτος.

Εάν υπήρχαν συγκεντρωτικά στοιχεία αυτά θα ήταν καταθλιπτικά για τον ελληνικό πληθυσμό. Το χρονικό αυτό διάστημα συντελείται και θα συντελείται και στην επόμενη δεκαετία τουλάχιστον, η μεγαλύτερη αλλοίωση πληθυσμού που έχει βιώσει η Ελλάδα από τότε που έγινε ανεξάρτητο κράτος το 1830 έως σήμερα.


Την ίδια ώρα το ελληνικό κράτος δίνει άδεια σε αλλοδαπούς που έχουν χάσει το δικαίωμα ασύλου να αναχωρήσουν από την Λέσβο για την περίφημη «ενδοχώρα» προκειμένου να αναζητήσουν μόνοι τους τρόπους εξόδου από την Ελλάδα!

Αυτό έγινε πριν από δύο ημέρες όταν αναχώρησαν 176 «ευάλωτοι αιτούντες», με το πλοίο της γραμμής και με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είναι γνωστό, από την περασμένη Παρασκευή επιτρέπεται η αναχώρηση από τη Μυτιλήνη, προσφύγων με τρίπτυχα που διαθέτουν μπλε σφραγίδα, δηλαδή έχουν άρση γεωγραφικού περιορισμού στη μετακίνηση τους, καθώς και όσων έχουν β’ απορριπτική απόφαση, δηλαδή έχουν χάσει κάθε δικαίωμα ασύλου και πρέπει να αναχωρήσουν από τη χώρα, δηλαδή να φύγουν από το νησί για να αναζητήσουν τρόπο εξόδου από την Ελλάδα.

Δηλαδή μέσω Ηγουμενίτσας ή Πάτρας προκειμένου οι Λιμενικές Αρχές να τους συλλάβουν εκεί εκ νέου λόγω «παράνομης» εξόδου από τη χώρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.