Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Εισαγγελέας κάλεσε τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές σχολείων που τελούν υπό κατάληψη στην Ξάνθη με στόχο να δώσουν ονόματα μαθητών που μετέχουν στις καταλήψεις.

Η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ξάνθης Σοφία Ζήση τόνισε ότι «οι Διευθυντές κλήθηκαν να δώσουν ονόματα μαθητών που συμμετέχουν στις καταλήψεις σχολείων». H πρόεδρος επισημαίνει ότι οι καθηγητές κάνουν ότι είναι καλύτερο με γνώμονα την εκπαίδευση και τις συνθήκες υγιεινής.

Στο υπουργείο Παιδείας παρακολουθούν στενά το θέμα των καταλήψεων. Σήμερα αναμένεται βρεθούν στο επίκεντρο συζητήσεων οι καταλήψεις που κάνουν Διευθυντές Εκπαίδευσης με τους μαθητές, σε μία προσπάθεια ενημέρωσης των μαθητών, καθώς το υπουργείο θέλει με την ενημέρωση και όχι με άλλου τύπου μέτρα να λυθεί το θέμα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram