ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Ο πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει τις κατηγορίες ότι εμβολιάστηκε κρυφά

Ο πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει τις κατηγορίες ότι εμβολιάστηκε κρυφά

Τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου στοχοποιούν κάποια ΜΜΕ.

Πράγματι, σε σειρά δημοσιευμάτων αναφέρεται ότι ο πρύτανης εμβολιάστηκε εκτός σειράς, ενώ γίνεται λόγος για «ρουσφετολογικούς εμβολιασμούς της ΝΔ».

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της «Αυγής», με τίτλο «Εκτός σειράς εμβολιάστηκε ο πρύτανης που κάλεσε τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ».

Με ανακοίνωσή του ο πρύτανης του ΑΠΘ διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα και απαντά στην «συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο», όπως αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του

Σχετικά με δημοσίευμα που ψευδώς αναφέρει ότι εμβολιάστηκα εκτός σειράς δηλώνω τα εξής:

Συμπεριελήφθην στη λίστα των μελών ΔΕΠ της Σχολής Επιστημών Υγείας προς εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19, καθώς είμαι επικεφαλής του ερευνητικού έργου ανίχνευσης του SARS-CoV-2 στα λύματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Η επίσημη ενημέρωση των αρμόδιων εμβολιαστικών Αρχών έγινε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η συστηματική και κατευθυνόμενη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου και προσωπικής μου στοχοποίησης αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Αριστοτέλειο δεν με αγγίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.