ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρό σε φρεάτιο το 18 μηνών βρέφος που αγνοούνταν στην Θεσσαλονίκη

Νεκρό σε φρεάτιο το 18 μηνών βρέφος που αγνοούνταν στην Θεσσαλονίκη

Με την χειρότερη δυνατή κατάληξη ολοκληρώθηκε το θρίλερ στην Θεσσαλονίκη, όπου ένα αγοράκι μόλις 18 μηνών αγνοούνταν και τελικά εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε βόθρο, όπου πιθανώς έπεσε.

To βρέφος -για το οποίο ξεκίνησαν άμεσα έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική- εξαφανίστηκε στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 18 μηνών αγοράκι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης, 02.06.2021, όταν διέφυγε της προσοχής από τον παππού και τη γιαγιά του που το κρατούσαν.

Στο φρεάτιο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος…

Οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του από την μητέρα του. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες επικεντρώθηκαν σε ένα φρεάτιο που βρίσκεται κοντά στο σημείο. Εξαρχής υπήρχαν φόβοι μήπως με κάποιο τρόπο το παιδάκι έπεσε μέσα και για τον λόγο αυτό, άνδρες της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν να το ερευνούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά δυστυχώς το άτυχο αγοράκι ανασύρθηκε νεκρό από το συγκεκριμένο φρεάτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.