Άνδρος: Ψαροντούφεκο έκανε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο

Ο νεαρός έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχιόνα και ώμο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ

Άνδρος: Ψαροντούφεκο έκανε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από ταχύπλοο

Για ψαροντούφεκο είχε πάει ο 15χρονος που τραυματίστηκε τη Δευτέρα από ταχύπλοο στην παραλία «της Γριάς το Πήδημα» στην Άνδρο.

Σύμφωνα με ανακρίσεις του Λιμενικού ο νεαρός είχε πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας όπως το να φέρει σημαδούρα, την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο.

Ο 33χρονος χειριστής αλλά και οι δύο φίλοι του που επέβαιναν στο ταχύπλοο ισχυρίστηκαν ότι δεν είδαν τον νεαρό, αλλά ακούσαν το χτύπημα.

Τότε ο 15χρονος βγήκε στην επιφάνεια και ζήτησε βοήθεια. Ο χειριστής του ταχυπλόου του πρόσεφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον έβγαλε στη στεριά, όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Ο 15χρονος έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχιόνα και ώμο και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ, ενώ η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Από την προανάκριση οι λιμενικοί έκαναν αλκοτεστ στον 33χρονο χειριστή και το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε ήταν πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές εξετάζουν σε τι απόσταση κινείτο το ταχύπλλο από τη στεριά. Βάσει της νομοθεσίας πρέπει να κινείται στα 200 μέτρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.