ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιζήσασα των Τεμπών για Κ.Μητσοτάκη: «Μου ζήτησε να βάλω πλάτη και με έβγαλαν σηκωτή από την συγκέντρωσή του»

«Το μόνο που έκανα ήταν να φωνάξω "Ναι όπως και στα τρένα"»

Επιζήσασα των Τεμπών για Κ.Μητσοτάκη: «Μου ζήτησε να βάλω πλάτη και με έβγαλαν σηκωτή από την συγκέντρωσή του»

Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα του τρομερού δυστυχήματος που έστειλε στον θάνατο 57 ανθρώπους, ανάμεσά τους νέα παιδιά και φοιτητές, ζήτησε για ακόμη μια φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα. 

Μιλώντας για τον τραμπουκισμό της στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, όπου άνδρες της ασφάλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη, την έβγαλαν έξω σηκωτή, περιέγραψε στο Kontra Channel.

«Το μόνο που έκανα ήταν όταν άκουσα τον κ. Μητσοτάκη να μιλάει για “υποδομές” και “ασφάλεια” να φωνάξω από κάτω “Ναι όπως και στα τρένα”» είπε και συνέχισε: «τι να περιμένεις από έναν πρωθυπουργό που ζητούσε από μία τραυματία των Τεμπών με πολλαπλά κατάγματα να βάλει πλάτη κι αυτή την τραυματισμένη πλάτη την έβγαλαν σηκωτή από την συγκέντρωσή του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα σε ερώτηση που δέχτηκε για τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παρέμεινε υποψήφιος στις εκλογές, η Ευδοκία απάντησε: «Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να βγάλω ένα video να παίζεται αυτό το στιγμιότυπο στις 20/2 αν δεν κάνω λάθος που είναι στη Βουλή και μιλάει για την ασφάλεια και λέει «ντροπή, ντρέπομαι που θέτεται ζητήματα ασφαλείας, και αυτό που διασφαλίζουμε είναι η ασφάλεια. Αν βλέπατε εκείνη την ώρα τα μάτια των μανάδων, όταν λεγόταν αυτό. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.