ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έρχονται τα «ιπτάμενα εμβόλια»: Το ίδρυμα Γκείτς θέλει να μετατρέψει τα κουνούπια σε… σύριγγες

Τι καταγγέλλει Αμερικανός δικηγόρος

Έρχονται τα «ιπτάμενα εμβόλια»: Το ίδρυμα Γκείτς θέλει να μετατρέψει τα κουνούπια σε… σύριγγες

Τη μετατροπή των κουνουπιών μέσω κατάλληλα τροποποιημένων γενετικά κουνουπιών σε ιπτάμενες ενέσεις φέρεται να εργάζεται το ίδρυμα Γκέιτς σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα καταγγέλλει ο δικηγόρος Tom Renz.

Όπως είπε ο ίδιος υπάρχουν ενδείξεις ότι το ίδρυμα Γκέιτς εργάζεται προς μια τέτοια κατεύθυνση.

«Το Ίδρυμα Gates έχει χρηματοδοτήσει κάθε είδους γενετική μηχανική των κουνουπιών και γίνεται πολύς λόγος για τη χρήση κουνουπιών προκειμένου να εξασφαλιστεί ο εμβολιασμός ορισμένων πληθυσμών» είπε ο Renz για να προσθέσει:

«Δεν έχω ακόμη αποδείξεις ότι αυτό είναι βιώσιμο, αλλά ξέρω ότι εργάζονται πάνω σε αυτό.

Επομένως, δεν προτείνω ότι τα κουνούπια με τα οποία ο Μπιλ Γκέιτς πειραματίζεται  για να δημιουργήσει στη Φλόριντα κάνουν ένεση σε κανέναν με οτιδήποτε.

 Αυτό που λέω  είναι ότι έχω απολύτως αδιαμφισβήτητα στοιχεία ότι εργάζονται για να βεβαιωθούν ότι μπορούν να σας κάνουν ένεση».

Θεωρία συνωμοσίας; ψευδή νέα κατά του Γκέιτς;  Όπως και να έχει σε μια  τέτοια περίπτωση δε θα χρειάζεται και η μετάβαση σε εμβολιαστικό κέντρο και η αργοπορία σε ουρές. Απλά θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε το πρωί  εμβολιασμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.