ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καστελόριζο: 4χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας – Δεν ανταποκρίθηκε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

Υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι της από τον αγκώνα και κάτω

Καστελόριζο: 4χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Τουρκίας – Δεν ανταποκρίθηκε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

Σε νοσοκομείο της Τουρκίας αναγκάστηκε να μεταφερθεί ένα 4χρονο κορίτσι από το Καστελόριζο, μετά από σοβαρό ατύχημα που υπέστη, καθώς όπως καταγγέλλεται ενώ κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, αυτό δεν πήγε να παραλάβει το παιδί.

Σύμφωνα με τις αναφορές, το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβατήρας στο κατάστημα του πατέρας της, συνέθλιψε το χέρι της.

Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται σοβαρή και πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος να χάσει το χέρι του από τον αγκώνα και κάτω.

Το 4χρονο παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αττάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι είναι το δεύτερο παιδί, σε διάστημα πέντε μηνών, που μεταφέρεται για περίθαλψη στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.