Κρήτη: Πρώην εισαγγελέας στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο που γίνεται viral στο διαδίκτυο (φωτο)

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από απλά υλικά που βρίσκει κάποιος στη φύση

Κρήτη: Πρώην εισαγγελέας στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο που γίνεται viral στο διαδίκτυο (φωτο)

Απέδειξε ότι έχει μεράκι και ταλέντο. Ο πρώην εισαγγελέας εφετών έφτιαξε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κρήτη και ανέβασε το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο…

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από απλά υλικά που βρίσκει κάποιος στη φύση και πολλοί στο σπίτι τους, κατασκεύασε ο πρώην Εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης, Νίκος Μαρκάκης και κυριολεκτικά κέρδισε τον θαυμασμό των διαδικτυακών φίλων του.

Μάλιστα ο κ. Μαρκάκης σε βίντεο που ανέβασε στην προσωπική σελίδα του Facebook δίνει οδηγίες πως να κατασκευάσει κάποιος το χριστουγεννιάτικο δέντρο βήμα-βήμα ενώ στο τέλος παρουσιάζει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με την ακόλουθη ευχή στην ανάρτησή του:

«…και έτεκεν υιόν τον Εμμανουήλ Θεόν τε και άνθρωπον. Μια απλή κατασκευή λόγω των ημερών. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ.
Υγεία-Αγάπη-Αισιοδοξία-Δημιουργικότητα. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.