Σημειώστε μια ημερομηνία: Μάρτιος 2027...

Μ.Λαιμού: Δικαστικός λειτουργός ανέλαβε την υπόθεση για τον θάνατο της – Στην Αθήνα η ταφή της

Η οικογένεια μιλά για πιθανό ιατρικό λάθος

Μ.Λαιμού: Δικαστικός λειτουργός ανέλαβε την υπόθεση για τον θάνατο της – Στην Αθήνα η ταφή της

Παράταση στο θρίλερ με τον θάνατο της Μαρίσσας Λαιμού καθώς ούτε σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Υπενθυμίζεται ότι η 28χρονη έφυγε από τη ζωή της περασμένη Παρασκευή (12/9).

Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως η Μαρίσσα Λαιμού έφυγε από τη ζωή με αυττόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι εξετάσεις που έγιναν στην Μαρίσσα έδειξαν αυξημένο διοξείδιο του άνθρακα και χαμηλό ph στο αίμα που σύμφωνα με τους ειδικούς μαρτυρά και δυσκολία στην αναπνοή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι δείκτες αυτοί ήταν απαγορευτικοί στο να την αφήσουν να επιστρέψει στο σπίτι.

Άτομα από το φιλικό της περιβάλλον κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος καθώς επίσης και πως οι γιατροί δεν κοίταξαν τον ιατρικό της φάκελο. Αν τον είχαν κοιτάξει δεν θα την άφηναν να επιστρέψει στο σπίτι.

«Μιλήσαμε με έναν γιατρό και ζητήσαμε όλα τα ιατρικά έγγραφα για το τι ακριβώς έκαναν εκείνο το απόγευμα στα επείγοντα του νοσοκομείου. Από ό,τι έχουμε καταλάβει έγιναν πολλά λάθη.

Κοίταξαν μόνο τις αιματολογικές και δεν κοίταξαν τον φάκελό της. Αν τον είχαν κοιτάξει, δεν θα την είχαν αφήσει να φύγει», σημείωσουν χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια της Μαρίσσας Λαιμού θα πραγματοποιήσει μία μικρή τελετή στην εκκλησία που βαφτίστηκε στο Λονδίνο, ενώ στη συνέχεια η σορός της θα επιστρέψει στην Αθήνα για να κηδευτεί στο Α΄ νεκροταφείο.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και στην Βρετανία, με την Daily Mail να γράφει σε άρθρο της πως η νεαρή κληρονόμος «επέζησε από τον καρκίνο και την σκότωσε ένα έντομο».

«Η 30χρονη κληρονόμος βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Λονδίνο ‘αφού την έδιωξαν από τα νοσοκομεία’. Λέγεται ότι νοσοκόμες, αντί για γιατροί, εξέτασαν την 30χρονη και αποφάσισαν ότι δεν χρειαζόταν να νοσηλευτεί.

Η κληρονόμος πήρε εξιτήριο νωρίς το βράδυ με αντιβιοτικά και μία διάγνωση που αναφερόταν σε τσίμπημα εντόμου. Την επόμενη μέρα, βρέθηκε νεκρή».

Στο άρθρο επισημαίνεται πως ήδη έχει διαταχθεί εσωτερική έρευνα στο νοσοκομείο του Λονδίνου για να διαπιστωθεί αν στην περίπτωση της Μαρίσσας Λαιμού υπήρξε ιατρικό λάθος.

Παράλληλα, δικαστικός λειτουργός έχει αναλάβει τη διερεύνηση του θανάτου της Μαρίσσας προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτός προήλθε μετά από το τσίμπημα εντόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.