Αγάνακτηση των κατοίκων

Εικόνες ντροπής καταγράφηκαν τη Δευτέρα στο νησί της Ρόδου ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τουρίστες που, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο, ξάπλωσαν ακόμη και σε ξεχειλισμένους κάδους απορριμμάτων, στην οδό Ορφανίδου. Το θέαμα προκάλεσε την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής.

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες στις οποίες διακρίνονται τουρίστες, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, να βρίσκονται ανάμεσα στους όγκους των σκουπιδιών, σε ημιλυπόθυμη κατάσταση λόγω κατάχρησης αλκοόλ.

Όπως καταγγέλλεται, μάλιστα, έχουν συσταθεί και «συμμορίες» που φτάνουν μέχρι το σημείο να απειλούν κόσμο. Προ πέντε ημερών, σύμφωνα με τρεις αυτόπτες μάρτυρες, ένας άνθρωπος διακομίστηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ύστερα από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από ομάδα ξένων.

Τα περιστατικά βιαιότητας δεν διαδραματίζονται μόνο το βράδυ αλλά και στη διάρκεια της ημέρας. Τουρίστες φτάνουν στο σημείο να σπάνε μπουκάλια και να απειλούν ακόμη και με σουγιάδες τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην περιοχή ζητούν ενίσχυση της αστυνόμευσης, με περιπολίες, ώστε να σταματήσουν οι άγριες συμπλοκές.