ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σέρρες: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Σε δύο μήνες αναμένονται οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις

Σέρρες: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στα Ιαματικά Λουτρά του Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, προέκυψε ότι τόσο ο 72χρονος, όσο και η 70χρονη, κατέληξαν από πνιγμό. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Δημήτρη Γαλεντέρη, ο οποίος ορίστηκε από την δημοτική επιχείρηση, φαίνεται πως πρώτη «έφυγε» από τη ζωή η ηλικιωμένη γυναίκα και ακολούθησε ο σύζυγός της ελάχιστη ώρα αργότερα.

Από τις αλλοιώσεις κινήσεων που βρέθηκαν στο σώμα του του 72χρονου, θεωρείται πιθανόν να προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε πως έχανε τις αισθήσεις της, όμως ούτε ο ίδιος τα κατάφερε και έσβησε δίπλα της.

Τους επόμενους μήνες αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών – τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία θα ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση, καθώς η αιτία που προκάλεσε τον πνιγμό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ήταν η τρίτη φορά, σε διάστημα δύο ημερών, που το ζευγάρι επισκέπτονταν τα Λουτρά για να απολαύσουν το ζεστό νερό. Μάλιστα, το γεγονός ότι το πρωί της ίδια ημέρας είχαν ξανά βρεθεί στο ίδιο τζακούζι, δείχνει ότι ήταν εξοικειωμένοι με τα Λουτρά και τη χρήση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ηλικιωμένο ζευγάρι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς να φέρει στο σώμα του οποιοδήποτε τραύμα, όταν ολοκληρώθηκε ο προβλεπόμενος χρόνος χρήσης του συγκεκριμένου δωματίου και εκείνοι δεν αποχώρησαν. Τότε η εργαζόμενη στα Λουτρά έσπευσε για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει και ήρθε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος και η σύζυγός του εντοπίστηκαν μπρούμητα πεσμένοι μέσα στο τζακούζι και άμεσα σήμανε «συναγερμός» και ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.