ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη μέσα από τα μάτια ενός μαθητή

Οι νέοι ονειρεύονται μια Ελλάδα ξανά λίκνο Πολιτισμού

Τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη μέσα από τα μάτια ενός μαθητή

Σε μια εποχή που κυριαρχεί πνευματικός σκοταδισμός, το να ακούγονται φωνές, ειδικά από νεαρούς μαθητές που σέβονται την ιστορία και ονειρεύονται μια Ελλάδα ξανά λίκνο Πολιτισμού, γεννά ελπίδα και ανοίγει παράθυρο στο φως. 

Ο Αναστάσης Μπέκας του Ιωάννη, κατάγεται από το Άνω Σούλι Μαραθώνα, είναι ένας αναμφίβολα πολύ ευφυής νέος, με αξιοσημείωτη δεινότητα στο λόγο, αρχές και αξίες φερμένες από άλλη εποχή, με τεράστια αγάπη για την Ιστορία της Ελλάδος που ονειρεύεται να την ξαναδεί τρανή και δοξασμένη.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο που αξίζει να ακούσετε όλοι, περιγράφει πως βίωσε με τους συνομήλικούς του την covid εποχή και τα τραύματα που άφησε στις παιδικές ψυχές ο εγκλεισμός, τονίζει πόσο βαρυσήμαντη είναι η γνώση της ιστορικής διαδρομής των Ελλήνων, αναφέρεται στα χαρακτηριστικά ενός σωστού κατά την κρίση του ηγέτη και σε ποια  Ελλάδα θα ήθελε να ζήσει μελλοντικά.

Και μιας και θέτει τον εαυτό του υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές για το μαθητικό συμβούλιο του 15μελους Λυκείου Μαραθώνα, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.