ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θλίψη στη Φθιώτιδα: Ξαφνικός θάνατος 50χρονου ενώ οδηγούσε

Ο άτυχος άνδρας πρόλαβε να σταματήσει το όχημά του στη ΛΕΑ

Θλίψη στη Φθιώτιδα: Ξαφνικός θάνατος 50χρονου ενώ οδηγούσε

Την τελευταία του πνοή ενώ οδηγούσε, άφησε ένας 50χρονος άνδρας στη Φθιώτιδα, ο οποίος επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από ταξίδι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, ο 50χρονος ένιωσε αδιαθεσία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του, ωστόσο πρόλαβε να κάνει δεξιά το αυτοκίνητο στη ΛΕΑ στο 148ο χλμ..

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο συνοδηγός και φίλος του, που ταξίδευαν μαζί, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και αστυνομία, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο άτυχος άνδρας κατέληξε και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου μεταφέρθηκε.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το ΑΤ Λοκρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι αν και όλα δείχνουν ότι ο θάνατος του 50χρονου προήλθε από παθολογικά αίτια, όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.