Βόλος: Αυτοκτόνησε γνωστός μουσικός της περιοχής – Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο Δημήτρης Πετρής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αποφάσισε να δώσει μόνος, τέλος στη ζωή του

Βόλος: Αυτοκτόνησε γνωστός μουσικός της περιοχής – Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο Βόλος θρηνεί για τον θάνατο του γνωστού σαξοφωνίστα της περιοχής, Δημήτρη Πετρή.

Ο καλλιτέχνης βρήκε ακαριαίο θάνατο σε ηλικία 75 ετών το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της πόλης όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου του σπιτιού του.

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο στις 14.30 διαπίστωσαν ότι ήδη ήταν νεκρός σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Δίπλα του υπήρχε ένας σταυρός, τον οποίο προφανώς ο γνωστός σαξοφωνίστας κρατούσε στα χέρια του νωρίτερα. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε τη σορό στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Ο Δημήτρης Πετρής φέρεται να αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Η οικογένειά του που ήταν πάντα δίπλα του και τον πρόσεχε, είναι συντετριμμένη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν από τους πρώτους σαξοφωνίστες στην Ελλάδα. Ξεχώρισε στην τέχνη, όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και εκτός νομού, αφού ήταν γνωστός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του και παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», οι αστυνομικοί βρήκαν στο μπαλκόνι του μια καρέκλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.