ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο (βίντεο)

Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που γιορτάζει ολομόναχη τα γενέθλιά της σε εστιατόριο (βίντεο)

Τα γενέθλια συνήθως γιορτάζονται με χαρούμενα πάρτι και δώρα, όμως οι μοναχικοί άνθρωποι τα θεωρούν μέρες απόλυτης μελαγχολίας.

Αυτό φαίνεται να ισχύει και για τη γυναίκα στο παρακάτω βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να κάθεται μόνη της στο τραπέζι ενός ρεστοράν και να έχει μπροστά της μια τούρτα γενεθλίων.

Δεν έγινε γνωστό εάν η γυναίκα περίμενε κάποιον ή κάποιους για να γιορτάσει μαζί τους τα γενέθλιά της, αλλά στην αρχή του βίντεο φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο.

Κάποια στιγμή το κλείνει και ενώνει τα χέρια της σαν να προσεύχεται.

Μάλιστα, επιχειρώντας να κάνει την περίσταση όσο γίνεται πιο εορταστική – έστω κι αν είναι ολομόναχη στα γενέθλιά της – η γυναίκα ανάβει ένα κεράκι πάνω στην τούρτα και χτυπάει τα χέρια της πριν το σβήσει.

Ευτυχώς, τελικά δεν χρειάστηκε να γιορτάσει εντελώς ολομόναχη τα γενέθλιά της, μιας και μια υπάλληλος εμφανίζεται για να της κάνει παρέα για να μην είναι μόνη της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Με έκπληξη η γυναίκα σηκώνει το βλέμμα και με έκπληξή της βλέπει κι άλλους να συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι της.

Η ευτυχία της είναι ολοφάνερη καθώς σηκώνεται όρθια, χαμογελάει και σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κλιπάκι που ανέβηκε στα social media έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να θαυμάζουν τη χειρονομία των ανθρώπων στο εστιατόριο να πάνε στο τραπέζι της γυναίκας να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.