N.Μάουντεν: Ο ποδοσφαιριστής που άφησε τα γήπεδα για… τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου

N.Μάουντεν: Ο ποδοσφαιριστής που άφησε τα γήπεδα για… τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου

Ο Ντάνι Μάουντεν, άλλοτε πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής της Σαουθάμπτον αποφάσισε να αφήσει πίσω του τον αθλητισμό και να γίνει ηθοποιός.

Ο Ντάνι Μάουντεν (Βουνό) φαινόταν να έχει μπροστά του μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα, αλλά αντί για τη “στρογγυλή θεά”, τον κέρδισε η βιομηχανία του πορνό.

Ήδη από την ηλικία των 9 ετών τον ήθελαν τεράστια ποδοσφαιρικά σωματεία όπως η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ, αλλά εκείνος επέλεξε να αγωνιστεί για τη Σαουθάμπτον.

Οι προπονητές του πίστευαν ότι τον περίμενε μια μεγάλη καριέρα στα γήπεδα, αλλά ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο όταν ήταν 16 ετών, του έκοψε τη μπάλα μαχαίρι.

Ο 16χρονος Ντάνι εγκατέλειψε τα όνειρα να γίνει ποδοσφαιριστής και άρχισε να πηγαίνει σε τεχνικό σχολείο για να γίνει μαραγκός, ενώ παράλληλα άλλαξε πολλές δουλειές για να βγάζει τα προς το ζην.

Κάποτε, ο γεροδεμένος, νεαρός άντρας βρήκε τη δουλειά που έμοιαζε να του ταιριάζει γάντι στον αθλητικό σωματότυπό του.

Ο Ντάνι έκανε τότε τα πρώτα του βήματα στην ερωτική βιομηχανία και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 600 ταινίες, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star.

Ανήκει πλέον στο τοπ τεν των πιο ακριβοπληρωμένων πορνοστάρ στον κόσμο και είναι ο πρωταγωνιστής με το μεγαλύτερο κασέ στη Βρετανία, με τις συνολικές αμοιβές του να έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ. λίρες (1,17 εκατ. ευρώ περίπου).

“Έβγαινα με ένα κορίτσι που έκανε γυμνές φωτογραφήσεις, αλλά ο ατζέντης της ήθελε να τη βάλει στο πορνό. Δεν της άρεσε και πολύ η ιδέα, αλλά αποφάσισε να πάει σε μια οντισιόν στο Λονδίνο και πήγα κι εγώ μαζί της” λέει ο Ντάνι.

“Δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ήμουν γεμάτος αυτοπεποίθηση. Δεν είχα καθόλου άγχος για το σεξουαλικό κομμάτι. Αυτό που με ανησυχούσε είναι το να μιλάω στην κάμερα. Δεν μπορούσα να ελέγξω το πρόσωπό μου και ήμουν πολύ νευρικός” λέει ο ακριβοπληρωμένος πορνοστάρ.

“Όταν το είπα στη μαμά μου, σοκαρίστηκε. Σκεφτόταν το ίδιο με τους περισσότερους ανθρώπους, ότι θα γινόμουν αηδιαστικός” θυμάται ο Ντάνι.

“Ανησυχούσε πολύ γιατί ήμουν μόλις 19 ετών, αλλά περνούσα υπέροχα και ταξίδευα σε όλον τον κόσμο, οπότε κατάλαβε πόσο χαρούμενος ήμουν” λέει το “Βουνό” για τη μητέρα του που τελικά αποδέχτηκε τη δραστική αλλαγή στην καριέρα του γιου της.

“Ο πατέρας μου είναι ένα μεγάλο παιδί. Όταν του το είπα, μου είπε: Προχώρα, γιέ μου!” λέει γελώντας ο Ντάνι.

Έκτοτε, ο Ντάνι έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες, έχει παντρευτεί δυο φορές – με την Έυα Αντζελίνα και τη Μία Μαλικόβά (και οι δύο διάσημες πορνοστάρ).

“Δυστυχώς, δεν πρόκειται να σκοράρω ποτέ για την Αγγλία, αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να είμαι επιτυχημένος και ευτυχισμένος” καταλήγει ο Ντάνι Μάουντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.