«Πάγωσαν» οι επιβάτες σε πτήση-θρίλερ που το αεροπλάνο κάνει «βουτιά» στο κενό (βίντεο)

«Πάγωσαν» οι επιβάτες σε πτήση-θρίλερ που το αεροπλάνο κάνει «βουτιά» στο κενό (βίντεο)

Ένα τρομακτικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που δείχνει τον τρόμο των επιβατών σε αεροπλάνο που έχανε ύψος, λόγω μιας καταιγίδας, πριν χτυπηθεί από κεραυνό.

Συγκεκριμένα το ρωσικό Boeing 737-800 της Azur Air με 175 επιβάτες έκανε «ελεύθερη πτώση» καθώς πλησίασε στο θέρετρο του Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα στη νοτιοδυτική Ρωσία.

Το αεροπλάνο είχε φύγει από το Αικατερίνμπουργκ νωρίτερα εκείνη την ημέρα, αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει το σχέδιο πτήσης του και να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Κρασνοντάρ, περίπου 180 μίλια βόρεια του Σότσι, μετά από έντονες αναταράξεις και κεραυνούς.

«Ήταν μια φρίκη», είπε ένας επιβάτης, ενώ ένας άλλος είπε ότι αποχαιρετούσαν τη ζωή πεπεισμένοι ότι το αεροπλάνο θα συντριβεί και θα πεθάνουν.

«Μπουκάλια και άλλα μικρά αντικείμενα διάσπαρτα σε όλη την καμπίνα», είπε ο επιβάτης.

«Ακούστηκε ένα δυνατό χτύπημα και μια έντονη αναλαμπή», ανέφερε κάποιος άλλος.

«Ακούστηκαν κραυγές, παιδιά που έκλαιγαν. Φρικτό συναίσθημα», «Θυμήθηκα όλες τις προσευχές που ήξερα. Όταν χτύπησε ο κεραυνός, γύρισα. Ένας άντρας που καθόταν κοντά είχε τέτοιο φόβο στα μάτια του, θα το θυμάμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου», τόνισε μια γυναίκα περιγράφοντας τον τρόμο που έζησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο δείχνει την «κόλαση» που επικρατούσε στην πτήση, αφού χτυπήθηκε από κεραυνό, αλλά ως εκ θαύματος, οι πιλότοι κατάφεραν να ανακτήσουν τον έλεγχο του αεροπλάνου και να κάνουν μια απίστευτη αναγκαστική προσγείωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.