ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί: «Οι πολίτες δεν θα μπορούν να αγοράσουν ορισμένα αγαθά ενόψει Χριστουγέννων»

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί: «Οι πολίτες δεν θα μπορούν να αγοράσουν ορισμένα αγαθά ενόψει Χριστουγέννων»

Ο Λευκός Οίκος ενόψει Χριστουγέννων προειδοποιεί ότι «οι Αμερικανοί ενδέχεται να μην μπορούν να αγοράσουν ορισμένα προϊόντα».

Δημοσίευμα του Reuters αναφέρει ότι η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για τις ανατιμήσεις σε πολλά προϊόντα και καλεί τους πολίτες να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν αυξημένες τιμές σε διάφορα αγαθά, ακόμη και άδεια ράφια σε σούπερ μάρκετ.

Κι όλα αυτά την ώρα που η αμερικανική οικονομία εξακολουθεί να είναι το πιο σημαντικό ζήτημα τόσο για τους Δημοκρατικούς όσο και για τους Ρεπουμπλικάνους, όπως έδειξε πρόσφατη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.

Ενόψει Χριστουγέννων, αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο Reuters ότι «θα υπάρξουν αγαθά που οι πολίτες δεν θα μπορούν να τα προμηθευτούν».

«Ταυτόχρονα, πολλά από αυτά τα προϊόντα, ελπίζουμε ότι μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα αγαθά… Δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικός λόγος πανικού, αλλά όλοι νιώθουμε την απογοήτευση», πρόσθεσε ο αξιωματούχος που δεν κατονομάζεται.

Την ίδια ώρα, το Bloomberg επισημαίνει ότι, στις ΗΠΑ οι τιμές πήραν φόρα και η κυβέρνηση ανησυχεί για τις πληθωριστικές τάσεις.

Οι τιμές σε κρέας και αυγά, προϊόντα με μεγάλη κατανάλωση στις ΗΠΑ, έχουν αυξηθεί επηρεάζοντας τον κουμπαρά των Αμερικανών, όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο δείκτης καταναλωτή σκαρφάλωσε τον Σεπτέμβρη στο 5,4% ενώ τον Αύγουστο ήταν ήδη στο 5,3%. Ο Λευκός Οίκος αντιμετωπίζει έναν πληθωρισμό που δεν τον περίμενε, Αν και η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον περίμενε οι τιμές του Αυγούστου να ξεφουσκώσουν κάπως αισθητά, αυτό δεν συνέβη», όπως γράφει το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.