ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδονησία: 11 μαθητές πνίγηκαν σε σχολική εκδρομή- «Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου»

Ινδονησία: 11 μαθητές πνίγηκαν σε σχολική εκδρομή- «Κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου»

Έντεκα μαθητές πνίγηκαν και άλλοι 10 διασώθηκαν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής για τον καθαρισμό ενός ποταμού στην επαρχία Δυτικής Ιάβα στην Ινδονησία.

Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι 150 μαθητές από ένα ισλαμικό γυμνάσιο συμμετείχαν στον καθαρισμό την Παρασκευή κατά μήκος του ποταμού Cileueur, όταν 21 από αυτούς γλίστρησαν στο νερό

«Ο καιρός ήταν καλός και δεν σημειώθηκε πλημμύρα», δήλωσε ο Ντέντεν Ριντβανσάγ, επικεφαλής του γραφείου έρευνας και διάσωσης του Μπαντούνγκ.

«Αυτά τα παιδιά που πνίγηκαν κρατούσαν το ένα το χέρι του άλλου. Ένα από αυτά γλίστρησε και ακολούθησαν τα υπόλοιπα».

Κάτοικοι της περιοχής και μια ομάδα διάσωσης κατάφεραν να σώσουν 10 από τους μαθητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι μαθητές προφανώς δεν φορούσαν σωσίβια ενώ ορισμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι επιχείρησαν να διασχίσουν τον ποταμό, όταν έπεσαν μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βροχές προκαλούν συχνές κατολισθήσεις και πλημμύρες στην Ινδονησία. Τον Φεβρουάριο του 2020, μια πλημμύρα προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον έξι μαθητών, οι οποίοι πνίγηκαν σε ένα ποτάμι στην περιοχή Σλέμαν της επαρχίας Γιογιακάρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.