ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μυστηριώδης θάνατος μεγιστάνα του Real Estate στο Λονδίνο

Μυστηριώδης θάνατος μεγιστάνα του Real Estate  στο Λονδίνο

Ένας νεαρός μεγιστάνας με στενούς δεσμούς με το κυβερνόν Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας πέθανε μυστηριωδώς σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Ο Vivek Chadha 33 ετών, διηύθυνε τον Όμιλο Nine, αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών, με εκτεταμένα ξενοδοχειακά και κτηματομεσιτικά συμφέροντα.

Κατέρρευσε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες αφότου εθεάθη σε πάρτι στο πριβέ νυχτερινό κέντρο Annabel’s το βράδυ του Σαββάτου.

Μόλις πριν από δύο μήνες, ο V. Chdha είχε παντρευτεί το 29χρονο μοντέλο Στούτι σε μια λαμπερή ινδική τελετή στο πεντάστερο ξενοδοχείο JW Marriott Grosvenor House, στο Park Lane του Λονδίνου.

Μιλώντας αποκλειστικά στη MailOnline, η χήρα του δήλωνε κλαίγοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη. Είμαι σε σοκ και ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω».

«Παντρευτήκαμε μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες και ήταν όμορφα. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσω την απώλεια της αγάπης της ζωής μου. Είμαι άναυδη και αποκαρδιωμένη ».

Είναι πιθανό να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του Σάντα, δεδομένης της ηλικίας του και του ότι δεν φαινόταν να έχει κανένα υποκείμενο πρόβλημα υγείας.

Μεταξύ των ξενοδοχείων που ανήκουν στο Nine Group είναι το τεσσάρων αστέρων London 02 Arena Hotel και τέσσερα franchise Holiday Inn.

Η εταιρεία διαθέτει επίσης μια παμπ – το Halt & Pull στο Horley, Surrey – και πρόσφατα έκλεισε μια συμφωνία franchising με την αλυσίδα εστιατορίων Pizza Hut.

Φίλοι αποκάλυψαν ότι η οικογένεια δεν έχει ακόμη ενημερωθεί για τους ακριβείς λόγους του θανάτου του Σάντα, αλλά ένας εξ αυτών ισχυρίστηκε ότι οι αρχικές αναφορές έδειχναν ότι ήταν αποτέλεσμα καρδιακής προσβολής που πιστεύεται ότι συνέβη στην κατοικία του στο κέντρο του Λονδίνου.

Ο Chdha μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ του οικογενειακού σπιτιού στο Berkshire και στο Λονδίνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν τακτικός επισκέπτης στις εκδηλώσεις του Συντηρητικού Κόμματος, συναναστρεφόμενος με τους πρώην πρωθυπουργούς Ντέιβιντ Κάμερον και Τερέζα Μέι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.