ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά τους «ειδικούς»

Προτείνουν ακόμα «άδειασμα» των ανεμβολίαστων από τα νοσοκομεία - To επόμενο βήμα στις προτάσεις των «ειδικών» θα είναι άραγε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Γερμανία: Συνταγματικός  ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά τους «ειδικούς»

«Η ελευθερία των ανεμβολίαστων τελειώνει εκεί που απειλείται η ζωή και η υγεία των υπολοίπων πολιτών».

Με τα παραπάνω λόγια Γερμανοί Συνταγματολόγοι σηματοδοτούν την απαρχή της επίσημης επιβολής υγειονομικής τυραννίας και καθεστώτος απαρτχάιντ.

Η Αυστρία φαίνεται πως άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και πλέον ένα ένα τα ευρωπαϊκά κράτη συζητούν την εφαρμογή του ίδιου μέτρου.

Οι Γερμανοί Συνταγματολόγοι μάλιστα το πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα προτείνοντας στην περίπτωση που ληφθούν μέτρα υποχρεωτικότητας, να μην έχουν καμία ασφάλιση υγείας όσοι (ανεμβολίαστοι) νοσήσουν από κορωνοϊό και αναγκαστούν να νοσηλευτούν!!!

Κοινώς όλα τα έξοδα για την νοσηλεία τους θα πρέπει να τα πληρώνουν οι ίδιοι οι ασθενείς, ακόμα κι αν πλήρωναν μία ζωή φόρους και εισφορές στο κράτος!

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι πως το ίδιο το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Γερμανίας για πρώτη φορά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής ενός τέτοιου μέτρου, εξηγώντας πως με βάση το Σύνταγμα είναι δυνατό να εφαρμοστεί σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι και στην χώρας μας έχουν εδώ και καιρό εκφραστεί τέτοιες απάνθρωπες απόψεις από διάφορους τηλε-ειδικούς προλειαίνοντας το έδαφος για όσα ίσως ακολουθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.