ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στρατόπεδα COVID στην Αυστραλία: Κρατούμενοι περιγράφουν τα όσα έζησαν στον εγκλεισμό τους

Στην απομόνωση έστω και με απλή επαφή με κρούσμα: Εμβολιασμένοι και μη!

Στρατόπεδα COVID στην Αυστραλία: Κρατούμενοι περιγράφουν τα όσα έζησαν στον εγκλεισμό τους

Η κατάσταση με την παγκόσμια υστερία του κορωνοϊού και των εμβολίων έχει αρχίσει πλέον να θυμίζει έντονα διάσημα δυστοπικά μυθιστορήματα καθώς οι κυβερνήσεις εκμεταλλευόμενες την ανοχή των πολιτών και έχοντας εντέχνως καλλιεργήσει μέσω συστηματικής τρομοκρατίας το κατάλληλο ψυχολογικό υπόβαθρο, εφαρμόζουν πλέον μέτρα που θυμίζουν ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Στην Αυστραλία λειτουργούν εδώ και μήνες στρατόπεδα Covid, τα οποία θα λέγαμε πως δεν μοιάζουν και τόσο με στρατόπεδα, αλλά με φυλακές.

Μια γυναίκα η Hayley Hodgson τοποθετήθηκε σε ένα τέτοιο στρατόπεδο εγκλεισμού για τον COVID, παρότι ήταν αρνητική στον ιό καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής της. Ο λόγος που τοποθετήθηκε εκεί; Είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα.

Την έκλεισαν σε ένα κουτί (κάπως έτσι το περιγράφει, καθώς δεν μπορούσε να πάρει ανάσα) για 14 ημέρες, εκείνη ζητούσε να πάει απλά για ένα περίπατο, όμως αυτό δεν ήταν επιτρεπτό. Η «λύση» που της αντιπρότειναν ήταν να πάρει ένα… Βάλιουμ!

Την απειλούσαν πως αν δεν ήταν αρκετά υπάκουη, θα έπρεπε να την κρατήσουν στο στρατόπεδο για παραπάνω μέρες ή ακόμη και να την τιμωρήσουν με πρόστιμο 5000 δολαρίων Αυστραλίας.

https://twitter.com/lillys_news/status/1467156322605047812

Και ενώ η εικόνα που παρουσιάζουν τα Αυστραλιανά ΜΜΕ για τα στρατόπεδα COVID είναι ότι υπάρχει μια σχετική «χλιδή» εκεί, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Βρίσκεσαι σε ένα κουτί, γύρω – γύρω φράχτες και με κάμερες παρακολούθησης.

Να προστεθεί πως στο στρατόπεδο αυτό θα βρεθείς απλά αν είσαι επαφή ενός κρούσματος, ακόμα και αν έχεις κάνει 3 δόσεις από το εμβόλιο.

Λέει και άλλα πολλά η Hayley Hodgson, τα οποία μπορεί να ακούσει κάποιος στο παρακάτω βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/BAN05063867/status/1467026029730578440

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.