ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η Αυστρία παίρνει πίσω τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Για τεχνικούς λόγους δεν είμαστε έτοιμοι να αρχίσουν πριν τον Απρίλιο, λένε οι Αυστριακοί ειδικοί

Η Αυστρία παίρνει πίσω τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η Αυστρία δεν είναι έτοιμη να εφαρμόσει τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πριν από τον Απρίλιο του 2022 και αυτό με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Έτσι η αντίσταση στην χούντα που πάει να επιβληθεί στους λαούς της Ευρώπης με υγειονομικό πρόσχημα, ίσως έχει καταφέρει μια αποφασιστική νίκη καθώς σύμφωνα με τα αυστριακά μέσα.

Aυτό ισχυρίζεται η εταιρεία ΕLGA GMBH, σύμβουλος πληροφορικής της αυστριακής κυβέρνησης.

Για την ELGA είναι πρακτικά αδύνατον να ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου πριν τον Απρίλιο.

Η αυστριακή κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να άρει τον νόμο που θα έκανε το ντεμπούτο του την 1η Φεβρουαρίου και αφορούσε όλους τους πολίτες από 14 ετών κι άνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.