ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καζακστάν: Πάνω από 160 ξένοι υπήκοοι κρατούνται από τις Αρχές – Την Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη με τον Β.Πούτιν

Καζακστάν: Πάνω από 160 ξένοι υπήκοοι κρατούνται από τις Αρχές – Την Δευτέρα η τηλεδιάσκεψη με τον Β.Πούτιν

Περισσότεροι από 160 ξένοι πολίτες κρατούνται στην πρωτεύουσα του Καζακστάν Νουρ Σουλτάν, ενώ η αστυνομία ελέγχει την νομιμότητα της παρουσίας τους στην πόλη, σύμφωνα με αναφορές των Αρχών την Κυριακή.

Οι τοπικοί αστυνομικοί επιθεωρητές ελέγχουν τα διαμερίσματα και τους ξενώνες που έχουν νοικιαστεί.

«161 ξένοι υπήκοοι έχουν μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα για τον έλεγχο της νομιμότητας της διαμονής τους στην πρωτεύουσα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας της πρωτεύουσας που αναρτήθηκε στο instagram.

Τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή Πούτιν

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρόκειται να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη των αρχηγών του Οργανισμού της Συνθήκης Συλλογικής Ασφαλείας (CSTO) τη Δευτέρα για να συζητήσει το θέμα του Καζακστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα συμμετάσχει σε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Οργάνωσης Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας στις 10 Ιανουαρίου 2022», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.